Hos Baltic Industrial Services AS vi fra våre kunder ved å tilby kvalifiserte industrimalere og deres kunnskap om overflateforbehandling.

De profesjonelle vi jobber med tilbyr sin ekspertise og leverer resultater av høyeste kvalitet. Deres tjenester inkluderer profesjonelt overblikk og råd, så vel som et utvalg av spesialiserte male- og dekketeknikker brukt for å gi tøffe og varige overflater.

Fra industribygninger til broer; fra oljeplatformer til vindkraftverk – våre dyktige arbeidere lykkes med selv de mest utfordrende funksjonelle behov hos diverse innendørs og utendørs metallkonstruksjoner.

De profesjonelle industrimalerne vi jobber med er opptatte av kvalitet, sikkerhet og effektivitet, og er stolte over å tilby tjenester av ypperste kvalitet. Når de kommer til ditt prosjekt, kommer de alltid forberedt – de bruker de siste teknikker innen dekke, som motstår korrosjon og gir lavere driftskostnader; de jobber i tråd med NORSOK standarden for industrimaling og bruker det beste verktøyet tilgjengelig på markedet.
Ingen jobb er for stor for arbeiderne vi jobber med.

De har alle en eksepsjonell mengde relevant praktisk arbeidserfaring – de har sett og håndtert omtrent alle mulige situasjoner innen industrimaling, og er de beste i industrimaling. De er jevnlig på kurs for å ytterligere bedre sin profesjonelle kunnskap, hvilket sikrer at arbeidet deres er så produktivt som overhodet mulig.

Med Baltic Industrial Services AS som ansvarlig for dine industrimalerbehov, har du mer tid til å fokusere på å nå dine mål raskere!